fbpx

Perävaunujen huollot, korikorjaukset ja päällirakenteiden vaihdot

Huollamme KonneServicellä vuosittain kymmeniä perävaunuja, joten hommat sujuvat varmalla otteella ja lisäksi kilpailukykyisin hinnoin.
Kysy vapaita aikoja:   044 767 5556

  • Päällirakenneremontit
  • Päällirakenteiden vaihdot
  • Kolarikorjaukset
  • Rungon oikaisut

Korikorjaukset
Raskas kalusto on tien päällä lähes jatkuvasti eikä onnettomuuksilta ja havereilta voida aina välttyä. Perävaunun kaatumiset ja törmäykset ovat yleisin syy korin vääntymiselle ja vaurioitumiselle. Tyypillisesti perävaunun seinäelementit vaurioituvat ja ne pitää saada joko suoristettua tai vaihdettua kokonaan uusiin.

KonneServicellä on vahvaa osaamista koriremonteista ja päällirakenteiden vaihdoista. Työ alkaa tilannekartoituksella: koria puretaan tarpeen mukaan, jotta vaurioiden laatu saadaan selville.

Hallimme on varusteltu rungonoikaisukiskolla, joten mikäli vaurio saadaan kuntoon oikaisemalla, se onnistuu meillä. Myös kattomekanismien remontit hoituvat meillä.

Mikäli pelkkä oikaisu ei riitä, tilaamme tarvittavat uudet elementit ja asennamme ne paikoilleen.

Päällirakenteiden vaihdot
Kuorma-autot ja kontit tulevat eri toimittajilta, joten päällirakenteen siirto tulee eteen auton vaihdon yhteydessä.  KonneServicen korjaamohalli on optimaalinen päällirakenteiden asentamiseen korkeutensa ja varustelunsa ansiosta. Siltanosturin avulla päällirakenteiden korjaukset ja vaihdot saadaan tehtyä sujuvasti ja ammattitaidolla.  Myös päällirakenteiden sähkö- ja hydraulityöt hoituvat meillä varmalla otteella.

 

KonneService 2020