fbpx

02.04.2020

Pesu Tarvikkeet

Miksi sinunkin kannattaisi pitää huolta yrityksesi raskaan kaluston puhtaudesta? Tässä kolme näkökulmaa.

1. Näkyvyys ja turvallisuus

Puhdas kalusto on turvallisuusasia. Kalusto toimii todennäköisemmin moitteetta, jos lika puhdistetaan pois säännöllisesti ja huolella. Myös kaluston kunnon tarkkailu on helpompaa puhtaasta kuin likaisesta autosta.  Esteetön näkyvyys tien päällä on varmistettava etenkin niinä vuodenaikoina, kun maasto on harmaa ja muun liikenteen havaitseminen voi olla haastavaa. Ajattele pesua siis myös turvallisuustekijänä.

2. Työskentelymukavuus

On paljon miellyttävämpää tehdä lastaustöitä, jos kuraa ei tartu käsiin ja vaatteisiin. Kun pidät kaluston puhtaana, tarjoat itsellesi tai työntekijöillesi työskentelymukavuutta. Jokainen haluaa työskennellä siistissä ja hyväkuntoisessa ympäristössä ja niin, että voi olla ylpeä työpaikastaan.

3. Yrityskuva

Haluatko, että yrityksesi on yleisesti tunnettu siitä, että teidän kalusto on aina harmaan kuran ja noen peitossa? Mitä se viestii asiakkaillesi ja potentiaalisille asiakkaille? Niinpä. Puhtaalla kalustolla rakennat yrityksestäsi elinvoimaista ja laadukasta mielikuvaa. Puhdas auto viestii myös siitä, että arvostat omaa kalustoasi ja haluat pitää sen mahdollisimman hyvässä kunnossa, silloin varmasti pidät hyvän huolen myös asiakkaasi lastista.

KonneServicen pesuhallille vaikka keskellä yötä

KonneServicen raskaan kaluston automaattipesuri on monikäyttöinen ja sopii kaikenlaisille ajoneuvoyhdistelmille. Pesuri tunnistaa pestävän kohteen muodon ja harjat mukautuvat niiden mukaan pesten tarkasti ja tehokkaasti. Pesuriin mahtuu jopa 5 m korkea ja 38 m pitkä ajoneuvoyhdistelmä.

Pesuhallin voi varata myös painepesurikäyttöön esim. traktoreille, metsäkoneille tai vaikka vähän isommille veneille.

Voit ajaa pesuhallille koska tahansa ilman ajanvarausta. Palvelemme huoltamolla arkisin klo 7-17. Sopimusasiakkaillemme pesuri on auki 24/7.

Kysy vapaita aikoja ja sopimusasiakkuutta, puh: 044-767 5556

KonneService 2020